Osobní růst
Záznam konference

Osobní růst 2020


Konference, která vám předá nejaktuálnější poznatky z oblasti osobního rozvoje a je založená na evidence-based přístupu. Hlavní misí konference je maximalizovat kritické myšlení a minimalizovat nepodložené motivační fráze.

pečlivý výběr osobností

pečlivý výběr osobností

unikátní know-how

unikátní

know-how

9 lekcí, 9 řečníků

8 lekcí,

8 řečníků


vlastní tempo

vlastní

tempo


odkudkoliv,

kdykoliv

Řečníci a jejich přednášky


Speaker Petr Ludwig
Petr Ludwig

autor knihy Konec prokrastinace a podcastu Deep Talks, zakladatel vzdělávacího institutu GrowJOB, v roce 2020 zařazen do žebříčku Forbes 30 nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích

Vliv sociálních sítí na náš život

Co říkají studie o vlivu sociálních sítí na náš život? Na kolik můžeme omezit jejich negativní efekty? Smyslem přednášky je předat konkrétní tipy pro větší efektivitu práce v 21. století.

Speaker Janka Chudlíková
Janka Chudlíková

lektorka, mentorka a koučka, má podcast DOLŮ | NAHORU a točí rozvojová videa na YouTube

Brain Hack - aneb seberozvoj s mozkem

Janka lektoruje, přednáší, koučuje, prezentuje, točí rozvojová videa, on-line kurzy a webináře. Rozvoji lidí se věnuje od roku 2003, kdy se vědomě a dobrovolně rozhodla opustit svět korporací z postu personální ředitelky společnosti Zentiva, a. s. Deset let přednášela na VŠE v Praze. Pracuje pro nadnárodní korporace, lokální firmy i pro veřejnost.

Speaker Petr Mára
Petr Mára

Petr je technologický evangelista, Apple certifikovaný trenér, zaměřuje se na oblast využití technologií v rámci vzdělávání.

Jak si udržet návyky po celý rok?

Všichni máme jednou za čas potřebu se změnit, nebo si alespoň občas dáváme předsevzetí. Než se člověk rozhodne udělat tak zásadní krok, jako je změna sebe sama, respektive změna návyku, je dobré vědět, jak přesně návyky fungují, proč je tak těžké je měnit v době blahobytu a hlavně jaké pomůcky, v tomto případě technologie, můžeme použít pro zvýšení šance na úspěch.

Speaker Andy Pavelcová
Andy Pavelcová

autorka fitness projektu FITFAB Strong, právnička v advokátní kanceláři eLegal, blogerka, lektorka a tanečnice

Sportem ke zdraví, štěstí a produktivitě

Osobní růst není jen o tom, co uděláme navenek, důležité je pracovat na sobě, svém štěstí a spokojenosti. Věděli jste, že sportovci jsou ti nejlepší zaměstnanci? Nenuťte se do cvičení násilně, naučte se pracovat se svým tělem a jeho potřebami. Neopakujte neustálé chyby, nesnažte se pouze zhubnout, snažte se být zdravější.

Speaker Paula Fassati
Paula Fassati

Paula je zakladatelka projektu Lepší rodina, lektorka a konzultantka v oboru vztahového poradenství a výchovy dětí.

Rodič: mikromanažer nebo konzultant?

Svět nebyl nikdy v historii bezpečnější než dnes. Přesto se paradoxně rodiče potýkají s mnohem vyšší potřebou kontroly svých dětí, než tomu bylo kdy dříve. Proč se o své děti bojíme více a jak s tím přestat? Proč si rodiče myslí, že když nebudou hlídat domácí úkoly a vozit je na kroužky, děti nebudou mít vnitřní motivaci cokoliv udělat? Jak podle výzkumů dopadají v dospělosti děti, kterým rodiče neřídili každý krok? Ukazuje se, že tzv. "helicopter parenting" nemusí být úplně nejbezpečnější nápad. Naopak věnovat ušetřenou energii péči o svůj osobní růst ano a prospěje to i dětem.

Speaker Jan Ženatý
Jan Ženatý

psycholog, certifikovaný trenér emoční inteligence od Paula Ekmana

16 druhů radosti

Honza má přes 12 let zkušeností s individuálním i firemním rozvojem a koučováním. Prezentuje na konferencích a veřejných vystoupeních. Je zatím jediný český psycholog, který absolvoval trenérský výcvik u Paul Ekman International a vyučuje Ekmanovu metodu ve střední a východní Evropě. Zároveň funguje jako trenér funkční sebeobrany a MMA Street Fight.

Speaker Marie Salomonová
Marie Salomonová

založila organizaci Nevypusť duši, která šíří osvětu ohledně duševního zdraví, je členkou Rady vlády pro duševní zdraví, časopis Forbes ji zařadil do žebříčku 30pod30

Nevypustit duši - péče o duševní zdraví & prevence vyhoření

Syndrom vyhoření nebo burnout - buzzword, který nahání hrůzu a každý si pod ním představí trochu něco jiného. Co to vlastně je z pohledu duševního (ne)zdraví? Jaké má příčiny a jak vypadá efektivní prevence? Jednou z možností péče o duši jsou meditace a relaxace. Mindfulness není jediná možnost, k dispozici jsou i další techniky. Jaké to jsou a proč jste o nich dosud neslyšeli? Jak zapojit do psychohygieny třeba svaly a moc se u toho nezapotit?

Speaker Ladislav Zibura
Ladislav Zibura

cestovatel a spisovatel, autor 4 knih o cestování

Co se dozvíte o světě a sobě na pěších poutích

Ladislav Zibura se od osmnácti let zabývá poutnictvím – vyrazil na cesty do Santiaga de Compostela, Říma, Jeruzaléma, pěšky prochodil také Nepál a Čínu. V roce 2014 napsal svou první knihu, 40 dní pěšky do Jeruzaléma – od té doby vydal ještě tři další, které se staly nejprodávanějšími českými cestopisy. Kromě psaní knih je Zibura aktivní také na sociálních sítích a ročně uspořádá téměř stovku přednášek, které jsou založené na humoru, lidskosti a jeho nakažlivém smyslu pro dobrodružství.